Skip to main content

🚀🌍 “To infinity and beyond!” Zo ver mikken we bij CroudX! Heb jij het in je om samen met ons de naar nieuwe hoogte te stijgen? 🌟

We zijn niet zomaar een digitaal marketingbureau. We zijn droomwevers, visionairs en bewakers van het digitale marketing universum! CroudX is opgericht in 2020 en is een klein, snelgroeiend team met grote ambities. We zijn op een missie om het grootste AI-gedreven Digital Marketing Agency van Europa (en uiteindelijk de wereld 😉) te worden.

❓ Over CroudX
We brengen een revolutie teweeg in de digitale marketingindustrie door AI te integreren in onze manier van werken (En ja, dit deden we al voor de ChatGPTs van de wereld). Hierdoor krijgen onze marketeers weer controle over hun marketing funnel, terwijl ze meer tijd hebben voor creativiteit en het vormen van een meedenkend karakter. Minder tijd kwijt aan uitgebreide rapportages en het analyseren van enorme hoeveelheden data. Meer tijd voor een meedenkend karakter en het strategisch versterken van onze merken. 

We doen dit voor merken in de Beauty, Fashion en Lifestyle sector, met gerenommeerde namen als Patta, Vanilia, RUMAG en meer. 

👤 Wie ben jij?
Het zit zo: het digitale landschap is aan het verschuiven en we zijn op zoek naar slimme en ambitieuze strategen die met ons mee kunnen verschuiven. We hebben iemand nodig die digitale marketingstrategieën voor sociale media en paid advertising kan opzetten, monitoren, onderhouden, optimaliseren en innoveren. Iemand die onze klanten kan adviseren op basis van data, succesvolle plannen kan maken met klanten en de doelstellingen van onze merken kan overtreffen door gebruik te maken van onze AI-gedreven marketingsoftware, Billy Grace.

Jouw Skills: 

 • HBO- of WO denk- en werkwijze.
 • Tussen de 3-5 jaar ervaring in digitale marketing (met voorkeur aan bureau zijde).
 • Uitstekende projectmanagementvaardigheden om meerdere campagnes en klantrelaties tegelijkertijd te beheren.
 • Sterk analytisch vermogen en in staat om data-gedreven beslissingen te nemen en advies te geven.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).
 • Gedreven en ambitieuze persoonlijkheid met een detailgerichte aanpak.
 • Goede teamspeler met een voorliefde voor vrijdagmiddagborrels.

💼 Voor wat hoort wat!

 • Een competitief salaris (tussen € 2.500 & € 4.000 op basis van ervaring); 
 • Een MacBook, zonder gereedschap geen ambacht; 
 • Onvergetelijke teamuitjes, we work hard we play hard; 
 • Tijd voor training & ontwikkeling, want leren houdt nooit op;
 • Een echt vakantiebeleid, omdat iedereen wel eens een pauze nodig heeft; 
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid, en de mogelijkheid om deel uit te maken van onze ondernemersreis.

Dus, als jij een ervaren digital marketeer bent met een interesse voor een revolutionaire manier van werken, goede projectmanagementvaardigheden en het vermogen om complexe dingen eenvoudig en begrijpelijk te maken, dan zijn we op zoek naar jou!

🚀 Ben jij klaar om aan boord te gaan van de CroudX raket? Solliciteer vandaag nog en laten we samen naar nieuwe hoogten stijgen! 🌟

Solliciteer via het formulier of stuur jouw sollicitatie met CV en motivatie naar mitch.voskuilen@croudx.com.

Solliciteren?

"*" geeft vereiste velden aan

Name*
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.