Adverteren op
social media

Adverteren via social media is een belangrijk onderdeel binnen e-commerce en kan enorm invloed hebben op de omzet van uw onderneming. Door het verzamelen en analyseren van gebruikersdata kunnen marketeers en bedrijven gerichte campagnes inzetten om een persoonlijk aanbod te creëren voor de consument. 

Door de nieuwe IOS-updates en het einde van third party cookies aan de horizon, zien veel ondernemers een afname in de effectiviteit van hun social campagnes. Data-tracking wordt steeds lastiger waardoor het verzamelen van consumentendata een stuk ingewikkelder wordt. Dit resulteert zich in minder gerichte en persoonlijke advertenties en dus een afname in effectiviteit.

Wil je kennismaken?

Naam(Vereist)

“Facebook, Instagram, Tiktok, Pinterest, Snapchat, een schat aan mogelijkheden maar hoe kies je de juiste strategie? Ik vertel je er graag meer over.”

Niels van der PoelSenior Digital Marketing Consultant

Waarom?

Social media advertising biedt de mogelijkheid om uw doelgroep te bereiken en te activeren door te targeten op specifieke audiënties. Door te segmenteren a.d.h.v interesses, demografische factoren of geslacht, verhoogt u de kans om effectieve campagnes te bouwen. In combinatie met onze disruptieve AI-marketing platform Billy Grace, resulteert dit tot campagnes die renderen.

Actie punten

Lijst met snel te implementeren actiepunten a.d.h.v. output van audit

Verhoog uw omzet

85% van bedrijven die een audit afnemen, lopen omzet mis

Heldere strategieën

Een heldere social strategie a.d.h.v. data

Onderdelen

Adverteren op social media bestaat uit verschillende onderdelen die als complementair aan elkaar gezien kunnen worden of juist separaat benaderd kunnen worden. Door een vrijblijvende audit kunnen we inzichtelijk maken waar de behoeften voor uw organisatie liggen en zo het rendement te verbeteren.

Wij maken gebruik van

Ons stappenplan

1

Kennismaken

We vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen, zowel het merk als de mensen achter de schermen. Dit is de basis van een goede samenwerking.
2

Analyseren & Strategie

We checken, vergelijken en verbeteren uw kanalen. Dit doen we door middel van data en best practices in de markt.
3

Voorstel

Ons voorstel is gebaseerd op de punten die naar voren kwamen uit voorgaande gesprekken en uitgevoerde audit die samen een case vormen. Dit maakt dat we een persoonlijk aanbod doen dat aansluit op de behoeften.
4

Dagelijkse executie

Op dagelijkse basis werken wij aan het laten groeien van jouw store. Onze senior specialisten gezamenlijk met onze AI-software laten verbluffende resultaten zien.
5

Customer Success

In e-commerce is niets zo belangrijk als de samenwerking. In maandelijkse vaste calls lopen wij uitgebreid door de resultaten, de nieuwe actiepunten en wat wij signaleren, samen met jou.

Samenwerken?

Wilt uw meer te weten komen over onze manier van werken en wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

One-time

Eenmalig profiteren van onze specialistische kennis?

  • Professionele onboarding call om uw visie / missie te begrijpen
  • Uitgebreide audit op specifieke onderdelen om te kijken waar de winst ligt
  • Haal expertise in huis zonder voor langere tijd vast te liggen
  • Eenmalig uw store een boost geven naar een hoger niveau
Vraag een audit aan
Maandelijks

Benieuwd wat we voor uw brand maandelijks kunnen betekenen?

  • Een toegewijd en gespecialiseerd team van performance specialisten 
  • Toegang tot onze marketing optimalisatie software Billy Grace 
  • Gegarandeerde duurzame groei voor de lange termijn
  • Goedkoper dan in huis specialisten

Even kennismaken?