Adverteren op Zoekmachines

Adverteren op zoekmachines is een effectieve manier om consumenten te bereiken die op zoek zijn naar een specifiek product of dienst. Door het efficiënt inzetten van zoekmachine advertenties kunt u het aantal bezoekers van uw webshop bevorderen.

In de praktijk blijkt het vaak toch lastig om zonder specialistische kennis de gewenste resultaten te behalen. Automatisering wordt, zoals we wel vaker zien binnen Digital Marketing, steeds belangrijker. Dit vraagt echter diepgaande kennis om op de juiste manier te implementeren. 

Wil je kennismaken?

Naam(Vereist)

“Waar de grote techbedrijven als Google automatisering steeds hoger op de agenda zetten, wordt het van essentieel belang om de juiste strategie te hanteren. Ik vertel je graag hoe."

Vince BruensSenior Digital Marketing Consultant

Waarom?

Adverteren via zoekmachines is een belangrijk onderdeel om de online vindbaarheid van uw bedrijf verder te bevorderen. Aan de hand van zoekvolumes en uitgebreide zoekwoorden analyses, baseren we een strategie om tot de best mogelijke resultaten voor uw business te komen!

Actie punten

Een overzicht met verbeterpunten a.d.h.v. historische data

Verhoog uw omzet

80% van bedrijven die een audit afnemen, lopen omzet mis

Verbeter vindbaarheid

Verbeter uw online vindbaarheid en website verkeer

Onderdelen

Adverteren op zoekmachines bestaat uit verschillende onderdelen die als complementair aan elkaar gezien kunnen worden of juist separaat benaderd kunnen worden. Door een vrijblijvende audit kunnen we inzichtelijk maken waar de behoeften voor uw organisatie liggen en zo het rendement te verbeteren.

Wij maken gebruik van

Ons stappenplan

1

Kennismaken

We vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen, zowel het merk als de mensen achter de schermen. Dit is de basis van een goede samenwerking.
2

Analyseren & Strategie

We checken, vergelijken en verbeteren uw kanalen. Dit doen we door middel van data en best practices in de markt.
3

Voorstel

Ons voorstel is gebaseerd op de punten die naar voren kwamen uit voorgaande gesprekken en uitgevoerde audit die samen een case vormen. Dit maakt dat we een persoonlijk aanbod doen dat aansluit op de behoeften.
4

Dagelijkse executie

Op dagelijkse basis werken wij aan het laten groeien van jouw store. Onze senior specialisten gezamenlijk met onze AI-software laten verbluffende resultaten zien.
5

Customer Success

In e-commerce is niets zo belangrijk als de samenwerking. In maandelijkse vaste calls lopen wij uitgebreid door de resultaten, de nieuwe actiepunten en wat wij signaleren, samen met jou.

Samenwerken?

Wilt uw meer te weten komen over onze manier van werken en wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

One-time

Eenmalig profiteren van onze specialistische kennis?

  • Professionele onboarding call om uw visie / missie te begrijpen
  • Uitgebreide audit op specifieke onderdelen om te kijken waar de winst ligt
  • Haal expertise in huis zonder voor langere tijd vast te liggen
  • Eenmalig uw store een boost geven naar een hoger niveau
Vraag een audit aan
Maandelijks

Benieuwd wat we voor uw brand maandelijks kunnen betekenen?

  • Een toegewijd en gespecialiseerd team van performance specialisten 
  • Toegang tot onze marketing optimalisatie software Billy Grace 
  • Gegarandeerde duurzame groei voor de lange termijn
  • Goedkoper dan in huis specialisten

Even kennismaken?