Conversieoptimalisatie (CRO)

Adverteren op zoekmachines, adverteren op social media en SEO worden door het gros van e-commerce bedrijven ingezet om meer traffic naar hun website te genereren. Maar wat heeft u aan bezoekers als deze niet converteren tot klant?

Het gebeurt nog vaak dat e-commerce bedrijven veel tijd en geld investeren in het genereren van website verkeer, maar op de website niet hebben nagedacht over converterende pagina’s. Dit kan leiden tot tegenvallende verkoopcijfers. Benieuwd hoe dit beter kan?

Wil je kennismaken?

Naam(Vereist)

“Bij e-commerce winkels zijn er veel stappen naar de uitgang. Je wilt echter wel zorgen dat de bezoeker met handen vol weg gaat. Wij analyseren binnen een handomdraai waar voor jou nog winst ligt."

Mitch VoskuilenFounder

Waarom?

U kunt honderden bezoekers per dag hebben, maar als uw leads niet converteren heeft u er weinig aan. Met behulp van onze CRO-checklist kijken we naar de beste manier om een bezoeker ook daadwerkelijk klant te laten worden.

Activeer uw bezoekers

Haal meer uit uw bezoekers d.m.v converterende pagina's

Converterende pagina’s

Bouw een beter converterende website

Verhoog uw omzet

Haal meer rendement uit uw marketing activiteiten

Onderdelen

Conversie optimalisatie bestaat uit verschillende onderdelen die als complementair aan elkaar gezien kunnen worden of die uw juist separaat kunt benaderen. Door een vrijblijvende audit kunnen we inzichtelijk maken waar de behoeften voor uw organisatie liggen en zo het rendement te verbeteren.

Wij maken gebruik van

Ons stappenplan

1

Kennismaken

We vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen, zowel het merk als de mensen achter de schermen. Dit is de basis van een goede samenwerking.
2

Analyseren & Strategie

We checken, vergelijken en verbeteren uw kanalen. Dit doen we door middel van data en best practices in de markt.
3

Voorstel

Ons voorstel is gebaseerd op de punten die naar voren kwamen uit voorgaande gesprekken en uitgevoerde audit die samen een case vormen. Dit maakt dat we een persoonlijk aanbod doen dat aansluit op de behoeften.
4

Dagelijkse executie

Op dagelijkse basis werken wij aan het laten groeien van jouw store. Onze senior specialisten gezamenlijk met onze AI-software laten verbluffende resultaten zien.
5

Customer Success

In e-commerce is niets zo belangrijk als de samenwerking. In maandelijkse vaste calls lopen wij uitgebreid door de resultaten, de nieuwe actiepunten en wat wij signaleren, samen met jou.

Samenwerken?

Wilt uw meer te weten komen over onze manier van werken en wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

One-time

Eenmalig profiteren van onze specialistische kennis?

  • Professionele onboarding call om uw visie / missie te begrijpen
  • Uitgebreide audit op specifieke onderdelen om te kijken waar de winst ligt
  • Haal expertise in huis zonder voor langere tijd vast te liggen
  • Eenmalig uw store een boost geven naar een hoger niveau
Vraag een audit aan
Maandelijks

Benieuwd wat we voor uw brand maandelijks kunnen betekenen?

  • Een toegewijd en gespecialiseerd team van performance specialisten 
  • Toegang tot onze marketing optimalisatie software Billy Grace 
  • Gegarandeerde duurzame groei voor de lange termijn
  • Goedkoper dan in huis specialisten

Even kennismaken?