Marketplaces

Heeft u een online webshop en wilt u uw bereik vergroten? Dan zijn marketplaces een mooie manier om dit te bereiken. Door het inzetten van marketplaces kunt u honderden of zelfs duizenden extra bezoekers naar uw website genereren. Klinkt simpel, toch?

Helaas blijkt het in de praktijk lastiger te zijn om gewenste resultaten te behalen. Zo gaat het, net als met de meeste online marketing kanalen, om het optimaliseren van de marketplaces die relevant zijn voor uw product of service.

Wil je kennismaken?

Naam(Vereist)

“Wil je door de inzet van marketplaces jouw bereik vergroten en een extra boost aan jouw store geven? Wij vertellen je graag alle in's & out's."

Robin FriendFounder

Waarom?

Uw webshop onder de aandacht brengen van uw doelgroep? Er zijn duizenden affiliate networks die ingezet kunnen worden om de naamsbekendheid van uw bedrijf te bevorderen. Benieuwd welke websites het best passen bij uw product of dienstverlening? We creëren een duidelijk overzicht van affiliate networks die relevant zijn voor uw business!

Online vindbaarheid

Verbeter uw online vindbaarheid en verhoog het aantal bezoekers

Meer bezoekers

Genereer meer website verkeer naar uw webshop

Verhoog uw omzet

Verhoog uw omzet door uw doelgroep te bereiken

Onderdelen

Adverteren op marketplaces bestaat uit verschillende onderdelen die als complementair aan elkaar gezien kunnen worden of juist separaat benaderd kunnen worden. Door een vrijblijvende audit kunnen we inzichtelijk maken waar de behoeften voor uw organisatie liggen en zo het rendement voor  te verbeteren.

Wij maken gebruik van

Ons stappenplan

1

Kennismaken

We vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen, zowel het merk als de mensen achter de schermen. Dit is de basis van een goede samenwerking.
2

Analyseren & Strategie

We checken, vergelijken en verbeteren uw kanalen. Dit doen we door middel van data en best practices in de markt.
3

Voorstel

Ons voorstel is gebaseerd op de punten die naar voren kwamen uit voorgaande gesprekken en uitgevoerde audit die samen een case vormen. Dit maakt dat we een persoonlijk aanbod doen dat aansluit op de behoeften.
4

Dagelijkse executie

Op dagelijkse basis werken wij aan het laten groeien van jouw store. Onze senior specialisten gezamenlijk met onze AI-software laten verbluffende resultaten zien.
5

Customer Success

In e-commerce is niets zo belangrijk als de samenwerking. In maandelijkse vaste calls lopen wij uitgebreid door de resultaten, de nieuwe actiepunten en wat wij signaleren, samen met jou.

Samenwerken?

Wilt uw meer te weten komen over onze manier van werken en wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

One-time

Eenmalig profiteren van onze specialistische kennis?

  • Professionele onboarding call om uw visie / missie te begrijpen
  • Uitgebreide audit op specifieke onderdelen om te kijken waar de winst ligt
  • Haal expertise in huis zonder voor langere tijd vast te liggen
  • Eenmalig uw store een boost geven naar een hoger niveau
Vraag een audit aan
Maandelijks

Benieuwd wat we voor uw brand maandelijks kunnen betekenen?

  • Een toegewijd en gespecialiseerd team van performance specialisten 
  • Toegang tot onze marketing optimalisatie software Billy Grace 
  • Gegarandeerde duurzame groei voor de lange termijn
  • Goedkoper dan in huis specialisten

Even kennismaken?