Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een enorm belangrijk, maar vaak ook verwaarloosd onderdeel binnen e-commerce marketing. Er zijn verschillende manieren om SEO toe te passen en zo een hogere positie in de organische  zoekresultaten te bemachtigen.

Er zijn enorm veel factoren die van invloed kunnen zijn op de organische ranking van uw webshop en het is daarom ook lastig om te bepalen waar te beginnen. Veel ondernemers handelen daarom vaak op gevoel of besluiten om SEO helemaal over te slaan.

Wil je kennismaken?

Naam(Vereist)

“SEO is de strategie voor e-commerce als het gaat om het lange termijn: organische, gratis, duurzame resultaten. Door de perfecte verdeling tussen SEO en SEA krijg je een optimale balans in jouw online performance."

Vince BruensSenior Digital Marketing Consultant

Waarom?

We creëren door middel van een uitgebreide SEO-checklist een volledig overzicht van alle punten die de ranking van uw webshop kunnen bevorderen. Aan de hand van deze checklist heeft u een overzichtelijke lijst met actiepunten om zelf te implementeren of in te laten richten door ons.

Actie punten

Een lijst met actiepunten om uw organische ranking te verbeteren

Verhoog uw omzet

90% van bedrijven die een SEO audit afnemen, lopen omzet mis

Verbeter zoekresultaten

Verbeter uw organische zoekresultaten en verhoog uw omzet

Onderdelen

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit verschillende onderdelen die als complementair aan elkaar gezien kunnen worden of juist separaat benaderd kunnen worden. Door een vrijblijvende audit kunnen we inzichtelijk maken waar de behoeften voor uw organisatie liggen en zo het rendement te verbeteren.

Wij maken gebruik van

Ons stappenplan

1

Kennismaken

We vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen, zowel het merk als de mensen achter de schermen. Dit is de basis van een goede samenwerking.
2

Analyseren & Strategie

We checken, vergelijken en verbeteren uw kanalen. Dit doen we door middel van data en best practices in de markt.
3

Voorstel

Ons voorstel is gebaseerd op de punten die naar voren kwamen uit voorgaande gesprekken en uitgevoerde audit die samen een case vormen. Dit maakt dat we een persoonlijk aanbod doen dat aansluit op de behoeften.
4

Dagelijkse executie

Op dagelijkse basis werken wij aan het laten groeien van jouw store. Onze senior specialisten gezamenlijk met onze AI-software laten verbluffende resultaten zien.
5

Customer Success

In e-commerce is niets zo belangrijk als de samenwerking. In maandelijkse vaste calls lopen wij uitgebreid door de resultaten, de nieuwe actiepunten en wat wij signaleren, samen met jou.

Samenwerken?

Wilt uw meer te weten komen over onze manier van werken en wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

One-time

Eenmalig profiteren van onze specialistische kennis?

  • Professionele onboarding call om uw visie / missie te begrijpen
  • Uitgebreide audit op specifieke onderdelen om te kijken waar de winst ligt
  • Haal expertise in huis zonder voor langere tijd vast te liggen
  • Eenmalig uw store een boost geven naar een hoger niveau
Vraag een audit aan
Maandelijks

Benieuwd wat we voor uw brand maandelijks kunnen betekenen?

  • Een toegewijd en gespecialiseerd team van performance specialisten 
  • Toegang tot onze marketing optimalisatie software Billy Grace 
  • Gegarandeerde duurzame groei voor de lange termijn
  • Goedkoper dan in huis specialisten

Even kennismaken?