Werken bij CroudX

Wij zijn CroudX, de eerste gespecialiseerde digital marketing agency van Nederland voor de meest innovatieve en smaakmakende Shopify merken door heel Europa.

Bekijk vacatures

De voordelen

Teambuilding

Vrijdag middagborrels, festivals, teambuilding activiteiten en het kerstdiner zijn maar een paar van de leuke momenten die we samen beleven.

01

Gezonde Work/life balans

Wij geloven in een balans tussen werk en privé voor alle werknemers. Als je weg bent, ben je weg. In plaats van voortdurend e-mails te checken, verwachten we dat je de verbinding verbreekt, ontspant en geniet.

02

Leer klimaat

Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste en beste trends, technische verbeteringen, software toepassingen en helpen zo je carrière op te bouwen.

03

Platte structuur

Wij geloven niet in hiërarchie, maar wel in structuur. Bij ons behandel je zowel de stagiair als de founder op dezelfde manier, om samen tot de beste resultaten te komen.

04

Beste werkgever van Amsterdam

Als je in onze cultuur past, garanderen wij de leukste werkgever te zijn. We zien elkaar meer dan wie ook, dus laten we het gezellig maken. En dat alles op de leukste plek van Nederland: het centrum van Amsterdam.

06

Vraag het je nieuwe collega’s

Niels van der Poel

Senior Digital Marketing Consultant

Vince Bruens

Senior Digital Marketing Consultant

Lars Ramler

Business Developer & B2B Marketeer

Even kennismaken?