Wie zijn wij?

VISIE
Klimaatverandering, wereldwijde pandemieën en snelle veranderingen in het digitale landschap, de wereld om ons heen is voortdurend in beweging. Zo ook digitale marketing, waar we een verschuiving hebben gezien van de ‘creatieve marketeer’ naar een meer data gedreven aanpak gebaseerd op cijfers en statistieken.
In 2025 zal er geen marketeer meer zonder AI werken en we willen aan de voorgrond van deze revolutie staan. Zo willen we de creativiteit terugbrengen in de marketeer en de data automatiseren waar mogelijk. Een data gedreven aanpak, met een persoonlijke touch.

Ons verhaal

CroudX is ontstaan vanuit een passie voor en ervaring met het online marketing vak. Met 10+ jaar in het online landschap misten we een specialistisch bureau dat uitsluitend werkt met senior specialisten, data op een innovatieve en effectieve manier benadert en daardoor strategisch mee kan denken met haar klanten. Vanuit deze behoefte is CroudX ontstaan.

Door uitsluitend te focussen op E-commerce stores zijn wij op missie om de grootste E-commerce Digital Marketing Agency in Europa te worden.

Onze cultuur

De digitale markt is constant in beweging en verandert voortdurend. Aanpassingsvermogen, snelle communicatie en diepgaande kennis zijn daarom van enorm belang om succes te behalen in het e-commerce landschap. Bij CroudX staan we dan ook voor een persoonlijke, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening om zo de beste resultaten te behalen.

Old-fashioned

We zijn innovatief in onze technieken en data aanpak, maar tillen zwaar aan persoonlijk contact en het opbouwen /onderhouden van relaties. Een mooie balans tussen innovatie en conservativiteit.

01

Competitief

We zijn graag onderdeel van het winnende team. Als we ja zeggen, winnen we.

02

Constant verbeteren

Goed is nooit genoeg. We streven altijd naar het hoogst haalbare resultaat voor jouw business en geloven dat het altijd beter kan.

03

Inspireren

We volgen niet blindelings bevelen op. We houden ervan te inspireren en ook geïnspireerd te worden en denken graag mee met onze klanten om het maximale resultaat te behalen.

04

Selectief

We zien onze klanten als een verlengstuk van de organisatie, waarbij samenwerking en communicatie centraal staan. Als we denken niet de juiste match te zijn, zullen we hier altijd eerlijk in zijn.

05

Ons team

Maak kennis met de mensen die het allemaal mogelijk maken.

'In 2025 zal er geen online marketeer meer zonder AI werken. Dat maakt hun werk leuker, creatiever en uitdagender.'

Mitch VoskuilenFounder

Mitch Voskuilen

Co-Founder

Robin Friend

Co-Founder

Niels van der Poel

Senior Digital Marketing Consultant

Vince Bruens

Senior Digital Marketing Consultant

Lars Ramler

Business Developer & B2B Marketeer

Jesse van der Plas

Digital Marketing Consultant

Tjadi Peeters

Head of Data Science

Britt Kieboom

Digital Marketing Specialist

Marnix Pluim

Digital Marketing Specialist

Sven Post

Content & Data Specialist

Vasco Meerman

Full-Stack Developer

Jessy Heemskerk

Digital Marketing Specialist

Tim Schouten

Customer Success Manager

WERKEN BIJ CROUDX

Kom jij ons team

versterken?

Bekijk vacatures